bvs bvba
Tobacco Vending services
Vending Service

Onze firma was een van de eerste firma's op de markt die in de horeca branche de verkoop van tabakswaren via automaten introduceerde. Een verkoopsmethode die in Nederland en Duitsland reeds bestond maar die in Belgie nog in de kinderschoenen stond.

We plaatsen automaten in de regio Noorderkempen. Indien U zich in een andere regio bevind kunnen wij U steeds in contact brengen met een collega die uw regio bedient. Wij verzekeren U een snelle depannage service binnen de 24 uur waardoor wij ons enkel tot deze regio beperken.

 

Ons autoAge-coinmatenpark bestaat nu uit een park van 2 merken van automatenbouwers, het duitse WURLITZER en het spaanse Azkoyen.
Al deze automaten beschikken over een munt teruggavesysteem en zijn beveiligd met het verplichte age-coin systeem om de verkoop aan minderjarigen te voorkomen. Bepaalde type's automaten zijn ook uitgerust met een extra systeem met afstandbediening. 
De wurlizer alcatraz

De wurlitzer is een zeer robuuste automaat die U een perfecte service zal bieden. Het is de enige automaat in zijn soort die zonder problemen tabak kan verdelen. Deze automaten zullen gelijdelijk worden uitgerust met een biljettenlezer.De azkoyen D serie


Azkoyen D21De D21 is een  klassieker  in ons assortiment. Een ouder type van automaat die door zijn uitstekend mechanisme  nog altijd voldoet aan de huidige gebruiksnormen.

De Azkoyen N serie

n-serie

De N-serie is een zeer modern ogende automaat die op een beperkte plaats toch groot assortiment kan aanbieden? De prijs van de produkten wordt aangeduid met rode led's.


N serie led


De Azkoyen Argenta

De argenta is het laatste model van Azkoyen, hij geeft u een zeer groot assortiment aan sigaretten met een super bedieningsgemak aangevuld met een biljettenlezer.